Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής – Βλεφαροπλαστική

  Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής – Βλεφαροπλαστική

  Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ένα καθαρό βλέμμα είναι ταυτόσημο της νεανικότητας.

  Πρηξίματα, οιδήματα, σακούλες, κοκκινίλες, μαύροι κύκλοι μπορεί να εμφανιστούν σε νεαρή ηλικία σαν σημάδι κούρασης και βελτιώνονται με έναν καλόν ύπνο.

  Με την πάροδο του χρόνου όμως το κουρασμένο βλέμμα μονιμοποιείται  και μας δείχνει γερασμένους πρόωρα!

  Εδώ ακριβώς έρχεται η βλεφαροπλαστική για να μας χαρίσει ένα φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.

  Η επέμβαση

  Έξυπνα τοποθετημένες τομές στις λεπτές πτυχές του άνω και του κάτω βλεφάρου κάνουν την επέμβαση αόρατη. Από το άνω βλέφαρο αφαιρείται η χαλάρωση του δέρματος, του μυός και του λίπους που  κουράζει τα μάτια και περιορίζει την όραση. Από το κάτω βλέφαρο αφαιρείται το χαλαρωμένο δέρμα και το λίπος,που δημιουργεί τις ακαλαίσθητες σακούλες.

  Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία διαρκεί 1 ώρα και σε τέσσερις μέρες αφαιρούνται τα ράμματα. Ηπιο πρήξιμο υπάρχει τις δύο πρώτες μέρες και υποχωρεί σύντομα, με επιστροφή στις δραστηριότητες μετά την πέμπτη ημέρα. Όλο το πρόσωπο δείχνει άμεσα νεανικό ξεκούραστο και φρέσκο και το αποτέλεσμα διαρκεί για μια δεκαετία!

  Πρόσφατα διαφημίστηκε η «αναίμακτη» βλεφαροπλαστική  κατά την οποία χρησιμοποιείται μια νέα μορφής ενέργεια που λέγεται πλάσμα. Με ειδικό εργαλείο γίνεται στικτός καυτηριασμός και έγκαυμα για την ρίκνωση του δέρματος του άνω βλεφάρου.

  Πρήξιμο, ερυθρότητα και καπαλάκια στο δέρμα λόγω του εγκαύματος διαρκούν 7-10 ημέρες ενώ χρειάζονται  επαναλήψεις για να επιτευχθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση δεν γίνεται για τις σακούλες των κάτω βλεφάρων.

  Η διάρκεια αποθεραπείας της επέμβασης και το γεγονός ότι αποτελεί μια προσωρινή και μερική λύση στο πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης που σύντομα επανεμφανίζεται πρέπει να προβληματίσει  τους ενδιαφερόμενους.

  Αντίθετα βέβαια, αν σας ενοχλούν οι ψιλές ρυτίδες στο πόδι της χήνας όταν χαμογελάτε, λίγες ένεσούλες Botox τοπικά θα σας εξασφαλίσουν γρήγορα και εύκολα μια ξεκούραστη όψη και αψεγάδιαστα μάτια.

  Εμπιστευθείτε έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό για να σας κατευθύνει σωστά στην επέμβαση που θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

   

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση