Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  Τεχνικές για πλούσιο Μπούστο στο περιοδικό Elle

  Τεχνικές για πλούσιο Μπούστο στο περιοδικό Elle

  Η πιο μεγάλη αγωνία ενός κοριτσιού στην εφηβική ηλικία είναι να παρακολουθεί το στήθος της να μεγαλώνει. Τα πρώτα σουτιέν επισύρουν τα σχόλια και η σταδιακή μετάλλαξη του «ασχημόπαπου» σε κύκνο αρχίζει. Είναι πραγματικά μεγάλη απογοήτευση για μια κοπέλα το στήθος της να παραμείνει ατροφικό, αλλά το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια μεγαλύτερη γυναίκα μετά από τις εγκυμοσύνες και το θηλασμό. Η αυξητική στήθους είναι μια επέμβαση που αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει τη λαχτάρα των γυναικών για ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ που τραβάει τα βλέμματα.

  Οι νέες τεχνικές είναι ανώδυνες και η επιστροφή της ασθενούς στις δραστηριότητές της άμεση. Η διαδικασία ξεκινά με τις μετρήσεις του θώρακα, του μαζικού αδένα και των θηλών από τη γιατρό και ακολουθεί η επιλογή του επιθυμητού μεγέθους των ενθεμάτων σιλικόνης. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται προσεκτική προετοιμασία για το χειρουργείο. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον εξελιγμένα με συνεκτική σιλικόνη (cohesive), μαλακή στην υφή και την πίεση και με σταθερό σχήμα που δεν κάνει πτυχώσεις. Η τοποθέτηση των ενθεμάτων γίνεται με τομές κάτω από το μαστό (υπομάστια) ή στην περίμετρο της θηλής (περιθηλαία). Με ειδική χειρουργική τεχνική και εργαλεία που περιορίζουν στο ελάχιστο τον τραυματισμό των ιστών διαμορφώνεται μια θήκη πίσω από το μαζικό αδένα που θα δεχτεί το ένθεμα της σιλικόνης. Η θήκη αυτή δημιουργείται είτε κάτω από το θωρακικό μυ, για να έχει καλύτερη κάλυψη το ένθεμα και καλύτερο «γέμισμα» το ντεκολτέ (Dual plane), είτε κάτω από την περιτονία του μυός σε γυναίκες στις οποίες υπάρχει μαζικός αδένας με μικρή χαλάρωση. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και οι ουλές πολύ μικρές.

  Μετά το χειρουργείο η ασθενής παραμένει δύο ώρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της χωρίς επιδέσμους και σωληνάκια, αλλά φορώντας έναν απλό αθλητικό στηθόδεσμο. Με τους ειδικούς χειρισμούς που γίνονται κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν υπάρχει καθόλου μετεγχειρητικός πόνος ούτε περιορισμός στις κινήσεις. Μετά από τρεις μέρες η ασθενής επανέρχεται στην εργασία της και σταδιακά σε όλες τις δραστηριότητές της. Ένα πλούσιο και στητό στήθος τονώνει τη θηλυκότητα και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Δεν γνωρίζω μέχρι τώρα γυναίκα που να μην έχει ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και να μην έχει μετανιώσει που δεν το έκανε πολύ νωρίτερα.

  Συνέντευξη στο Elle

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση