Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373

  Πλαστικός Χειρουργός

  Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου

  Η Δέσποινα – Νέλλη Τζιβαρίδου γεννήθηκε στον Πειραιά και αποφοίτησε αριστούχος από την Ιωννίδειο Πρότυπο Σχολή.

  Εισήχθει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής σε έξι χρόνια.

  Μετά την υπηρεσία υπαίθρου πραγματοποίησε τα πρώτα χρόνια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Γενική Χειρουργική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά και στο Τζάννειο Περιφερικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό επειγόντων περιστατικών τραύματος, και να εκπαιδευτεί σε χειρουργικές επεμβάσεις κοιλίας.

  Εξειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική για τέσσερα χρόνια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς με διευθυντή τον καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής Ιωάννη Ιωάννοβιτς απ όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, όπως στην χειρουργική αντιμετώπιση τραυματισμών του δέρματος και κακοήθων νεοπλασιών, στην Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική Αποκατάστασης Μαστού μετά από καρκίνο και στην Αποκατάσταση δέρματος μετά από τραυματισμό ή Έγκαυμα. Συμμετείχε ενεργά ως υπεύθυνη του τμήματος Διάγνωσης και Παρακολούθησης Δερματικών βλαβών και Μελανωμάτων με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ασθενών και ασχολήθηκε με την χειρουργική αντιμετώπιση και την μετεγχειρητική παρακολούθηση ασθενών με Μελάνωμα, ενώ διετέλεσε υπεύθυνη της Μονάδας Νοσηλείας Εγκαυμάτων. Τον Ιούνιο του 1999 της ανατέθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με πειραματικό θέμα από τον τομέα της Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής.

  Έλαβε τον τίτλο της Ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής μετά από εξετάσεις στη Ελλάδα και ακολούθως μετά από επιτυχείς ευρωπαϊκές εξετάσεις, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής European Boards of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery EBOPRAS

  Στη συνέχεια ακολούθησε μετεκπαίδευση σε έμμισθη θέση Πλαστικού Χειρουργού στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου, όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς σε επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής Προσώπου και Σώματος αλλά και Επανορθωτικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μαστού και άλλων δερματικών βλαβών-κακοηθειών.

  Η dr Νέλλη Τζιβαρίδου έχει παρουσιάσει πολυάριθμες επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχει λάβει το βραβείο Γ.Πολυκράτης για την καλύτερη πειραματική εργασία . Έχει συμμετάσχει τόσο στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή περιοδικά Πλαστικής Χειρουργικής όσο και άρθρων στην ελληνική και διεθνή κοινότητα.

  Η γιατρός παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην ειδικότητά της στα Ελληνικά και Παγκόσμια συνέδρια ενώ συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια στα Προχωρημένα Σεμινάρια Μικροχειρουργικής.
  Το ιδιαίτερο προσωπικό της ενδιαφέρον για την τεχνολογία την οδήγησε σε μετεκπαίδευση στα συστήματα Laser καθώς και σε όλες τις τρέχουσες τεχνολογίες για την θεραπεία και ανάπλαση του δέρματος.

  Η Γιατρός είναι ιδρυτικό μέλος του κέντρου LASERPLUS EYE AND PLASTIC SURGERY CLINIC μαζί με τον οφθαλμίατρο Ιωάννη Μάλλια και είναι ενεργό μέλος
   > της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής ΕΕΠΑΕΧ (Link μέλους)
   > της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής International Society Plastic Reconstructive Surgery IPRAS
   > της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής International Society Aesthetic Plastic Surgery ISAPS
   > της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής American Society of Plastic Surgeons ASPS
   > της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής Laser ESLAS
  ενώ από το 2015 εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και συμμετείχε στην διοργάνωση των Ελληνικών συνεδρίων της Εταιρείας τα έτη 2017 και 2019.

  Το Ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εξειδικευμένες θεραπείες Laser αποτρίχωσης, φωτοανάπλασης ,σύσφιξης και αναδόμησης του δέρματος και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο.
  Η εικοσαετής εμπειρία της Πλαστικής Χειρουργού Νέλλης Τζιβαρίδου εμπνέει και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Το Ιατρείο βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 στον Πειραιά, 3ος όροφος , τ.κ. 18531, για χάρτη click εδώ.

  πλαστικός χειρουργός Νέλλη Τζιβαρίδου