Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing Αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela

  Αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela

  Τα Λέιζερ LASER (Αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela) είναι εξελιγμένα μηχανήματα παραγωγής ενισχυμένου μονοχρωματικού φωτός το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφάται επιλεκτικά από τα χρωμοφόρα του δέρματος.

  Χρωμοφόρα του δέρματος είναι   η μελανίνη, η αιμοσφαιρίνη και το νερό.

  Η επίδραση που έχουν τα λέιζερ στο δέρμα μπορεί να έχει εκτός από την επιθυμητή δράση  και επιπλοκές. Γι αυτόν τον λόγο  ενδείκνυται η χρησιμοποίηση τους από εξειδικευμένους γιατρούς δερματολόγους  και πλαστικούς χειρουργούς.

  Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

  Ο αλεξανδρίτης εκπέμπει στα 755 nm και μπορεί αποτελεσματικά να καταστρέψει την τρίχα.

  Το GentleLase Pro της Candela είναι  ένα αμερικανικό μηχάνημα εξαιρετικά αποτελεσματικό που διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος. Ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε υψηλές ενέργειες σε σκουρόχρωμα δέρματα ή λεπτές τρίχες.

  Συχνές ερωτήσεις για αποτρίχωση με Laser Alexandrite

  Πως λειτουργεί το Laser στην αποτρίχωση με Laser Alexandrite?

  Οι παλμοί φωτός του λέιζερ απορροφώνται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας και καίνε την τρίχα.

  Αν ο βολβός της τρίχας   ακουμπά στο θύλακα της τρίχας, είναι δηλαδή σε αναγεννητική φάση τότε ο θύλακας καταστρέφεται  από τη θερμότητα και δεν έχει την δύναμη να ξαναβγάλει  τρίχα.

  Δυστυχώς δεν βρίσκονται όλες οι τρίχες σε αναγεννητική φάση και γι’ αυτό χρειάζονται επαναλήψεις της θεραπείας με το λέιζερ μέχρι να αδυνατίσουν ή να εξαφανιστούν όλοι οι θύλακες του δέρματος.

  Το λέιζερ δεν απορροφάται μόνο απο τις λευκές τρίχες.

  Πόσο επώδυνη είναι η αποτρίχωση με Laser Alexandrite?

  Η αίσθηση της αποτρίχωσης με το λέιζερ στο δέρμα είναι σαν ένα ελαφρύ χτύπημα. Η αίσθηση αυτή κυρίως οφείλεται στην εφαρμογή του ψυκτικού αερίου πριν την βολή του λέιζερ. Η θερμότητα που παράγεται από την απορρόφηση του λέιζερ από  την τρίχα μπορεί να δημιουργήσει αίσθημα ελαφρού καψίματος.

  Γενικά η αποτρίχωση με λέιζερ δεν είναι επίπονη τόσο όσο άλλες μέθοδοι με μικρότερη αποτέλεσματικότητα, όπως το κερί.

  Πρέπει  να ξυρίσουμε τις τρίχες πριν από την αποτρίχωση με Laser Alexandrite;

  Καλό θα είναι οι τρίχες να μην είναι πολύ μακριές γιατί θα απορροφήσουν ενέργεια και θα κάψουν το δέρμα. Μπορούμε να κοντύνουμε τις τρίχες ή να τις ξυρίσουμε 3-4 μέρες πριν από την θεραπεία. Οι τρίχες καίγονται αμέσως και εξαφανίζονται αφήνοντας ένα βελούδινο δέρμα.

  Πόσο  καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με Laser Alexandrite?

  Κάθε φορά που κάνουμε θεραπεία με λέιζερ οι τρίχες εξαφανίζονται για περίπου 30 με 40 μέρες όπου μετά επανεμφανίζεται λιγότερες και λεπτότερες. Ακριβώς τότε πρέπει να κάνουμε την επόμενη θεραπεία.

   Σε  ποια ηλικία μπορούμε να ξεκινήσουμε αποτρίχωση με Laser Alexandrite

  Το λέιζερ δεν επηρεάζει την ανάπτυξη του οργανισμού και τις ορμόνες της εφηβείας. Σε ένα κορίτσι 11 χρονών που επιθυμεί την αποτρίχωση και δεν φοβάται μήπως πονέσει μπορούμε να αρχίςουμε την αποτρίχωση Με λέιζερ. Το λέιζερ επιδρά στις τρίχες που βρίσκονται σε αναγεννή φάση και τις καταστρέφει αποτελεσματικά.

  Όλες οι ηλικίες είναι κατάλληλες αρκεί να υπάρχουν τρίχες με χρωστική.

  Επηρεάζει το Laser Alexandrite τους λεμφαδένες που υπάρχουν στη μασχάλη ή στο μπικίνι;

  Το λέιζερ δεν μπορεί να εισέλθει σε βάθος στην επιδερμίδα πέρα από εκεί που βρίσκεται ο θύλακας της τρίχας. Οι  Λεμφαδένες βρίσκονται πολύ βαθιά στο σώμα και δεν επηρεάζονται.

  Μπορώ να κάνω Laser Alexandrite στην εγκυμοσύνη;

  Το λέιζερ δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις γυναίκες άφοβα. Καλό είναι όμως να αποφεύγεται στις περιπτώσεις γυναικών που  έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στον πόνο.

  Τι πρέπει να προσέξω στην αποτρίχωση με Laser Alexandrite;

  Η ριζική αποτρίχωση μπορεί να επιτευχθεί με ένα καλό μηχάνημα laser στα χέρια ενός εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

  Οι χαμηλές προσφορές δεν εγγυώνται το αποτέλεσμα.

  Πρέπει να ζητάτε τιμές ανά συνεδρία γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε  κάθε άνθρωπο και κάθε πρόβλημα.

  Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη για το πρόβλημα της τριχοφυΐας κάθε περιστατικού και οι χαμηλές προσφορές γίνονται για τον μικρό αριθμό βολών χαμηλής έντασης.

  Κλείστε τώρα ραντεβού για Laser Αποτρίχωση Alexandrite Candela.