Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing Αυξητική Ράχης χεριών

  Αυξητική Ράχης χεριών

  Τα χέρια είναι ένα σημείο του σώματος που προδίδει την ηλικία τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

  Ακόμα και αν προσέχουμε το πρόσωπο και το λαιμό μας ,τα χέρια πάντα είναι οι περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο και στις ταλαιπωρίες της καθημερινότητας χωρίς να σκεφτόμαστε την προστασία τους.

  Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των γερασμένων χεριών;

  1. Το δέρμα λεπταίνει και χάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του.

  2. Η επιδερμίδα εμφανίζει αντιαισθητικές πανάδες σε διαφορετικά μεγέθη και αποχρώσεις του καφέ.

  3. Η ατροφία του λίπους δείχνει τα χέρια αποστεωμένα με ορατές τις φουσκωμένες φλέβες και τους τένοντες.

  Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανίζονται ταυτόχρονα ή ξεχωριστά .

  Τι θεραπείες υπάρχουν για την αποκατάσταση των χεριών;

  1. SKIN BOOSTERS ΚΑΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Η αφυδάτωση του δέρματος είναι το πρώτο σύμπτωμα που μπορεί να εμφανιστεί και σε νεαρές ακόμα ηλικίες λόγω μεγάλης χρήσεως απορρυπαντικών ή κακής ποιότητας της επιδερμίδας.

  Η θεραπεία γίνεται με υαλουρονικά skin boosters που έχουν ειδική σύνθεση και βοηθούν στην επαναφορά της πυκνότητας της επιδερμίδας και στην ενυδάτωση της PROFHILO

  Για την απλή ενυδάτωση της επιδερμίδας χρησιμοποιούμε ειδική μεσοθεραπεία.

  2. Οι κηλίδες χρειάζονται αντιμετώπιση με ειδικό laser IPL (intense pulse light).

  Το μοναδικό HARMONY XL της ALMA LASER διαθέτει τη εξειδικευμένη κεφαλή για κηλίδες και πανάδες στο δέρμα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Η φωτεινή δέσμη του laser απορροφάται από την συσσωρευμένη μελανίνη και την καταστρέφει μέσα στην επιδερμίδα, χωρίς τραυματισμό του δέρματος.

  Οι κηλίδες σκουραίνουν και σταδιακά ο οργανισμός απορροφά την κατεστραμμένη χρωστική . Η θεραπεία επαναλαμβάνεται για τις σκουρότερες κηλίδες μετά από ένα μήνα και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

  Η αποθεραπεία είναι απλή με μια ενυδατική αλοιφή και δεν χρειάζεται περιορισμός στο πλύσιμο των χεριών ή στις χειρονακτικές εργασίες.

  3. Τα αποστεωμένα χέρια χρειάζονται ενέσιμη θεραπεία για το γέμισμα τους .

  Το ειδικό παχύρευστο υαλουρονικό είναι μία θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα HYACORP

  Σε 3-4 ειδικά σημεία στην ράχη των χεριών γίνεται αρχικά λίγη τοπική αναισθησία και στη συνέχεια ακολουθεί ανώδυνα η έγχυση του υαλουρονικού με λεπτή μικρο-κάνουλα.

  Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί πάνω από έναν χρόνο όπου συνήθως χρειάζεται να γίνει μια μικρότερη διορθωτική θεραπεία.

  Η εναλλακτική λύση στο υαλουρονικό είναι η λιπομεταφορά με αυτόλογο λίπος.

  Με τυπική λιποαναρρόφηση παίρνουμε λίπος από μια περιοχή του σώματος και μετά από ειδική επεξεργασία το τοποθετούμε την ράχη των χεριών. Η ποσότητα του λίπους που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη από του υαλουρονικού γιατί ένα σημαντικό ποσοστό των λιποκυττάρων θα απορροφηθεί από τον οργανισμό.

  Για την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να χρειαστεί επανάληψη μετά από 2 μήνες.

  Τα αποτελέσματα της λιπομεταφοράς είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Τα Βλαστοκύτταρα του λίπους βοηθούν επιπλέον στην αναζωογόνηση του δέρματος της επιδερμίδας.

  Ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα προβλήματα κάθε δέρματος θα επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη μέθοδο για το πρόβλημα σας.