Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing Καθαρισμός Δέρματος

  Καθαρισμός Δέρματος

  Τι είναι ο καθαρισμός δέρματος:

  Ο καθαρισμός δέρματος είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματός μας. Με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και του σμήγματος ρυθμίζεται η λιπαρότητα και αφήνει ένα ενυδατωμένο καθαρό και λαμπερό δέρμα.

  Σε ποιές περιπτώσεις εφαρμόζεται ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ δέρματος :

  Στόχος είναι να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από το δέρμα. Εφαρμόζεται σε ακνείκα λιπαρά και μικτά δέρματα.

  Σε ποιές περιοχές μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό:

  Καθαρισμό δέρματος μπορουμε να κάνουμε σε περιοχές που έχουμε λιπαρότητα και μαύρα στίγματα όπως:

  • Πρόσωπο
  • Ντεκολτέ
  • Πλάτη
  • Γλουτοί

  Πως γίνεται ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:

  Η Διαδικασία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ με το πολυλειτουργικό καταπραυντικό και ενυδατικό λάδι καθαρισμού THE NEXUTRA O, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς αρώματα και συντηρητικά.

  Απολέπιση με μικροκρυστάλλους SMART PEEL που παρέχει μια ήπιας μορφής δερμοαπόξεση στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας.

  Ατμό και όζον για την διάνοιξη των πόρων και την αφαίρεση του σμήγματος και των φαγέσωρων ( μαύρα στίγματα ) από την επιδερμίδα.

  Αποστείρωση με LASER LED (φωτοθεραπεία) που βασίζεται στην ισχύ του led φωτός για να αποστειρώνει αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Είναι μια απο τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την ακμή και απολύτως ασφαλής.

  Ενυδάτωση με ειδική μάσκα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας που αναπλάθει, ενυδατώνει ή αποτοξινώνει το δέρμα.

  Ενυδατική κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας NEXUTRA 1,2,3. Οι κρέμες διαφέρουν στην υφή τους ξεκινώντας απο μια λεπτή υφή NEXUTRA 1 σε μια πλούσια υφή βαθειάς ενυδάτωσης NEXUTRA 3. Χωρίς αρώματα και συντηρητικά.
  Αντιηλιακή NEXUTRA Z SPF 50 με αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη δράση και με παράλληλη ρύθμιση του σμήγματος. Χωρίς αρώματα και συντηρητικά.

  Καθε πότε γίνεται ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ του δέρματος:

  Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος ,την ηλικία και τις ανάγκες του ο καθαρισμός δέρματος γίνεται κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο.

  Ποιά είναι η διάρκεια της θεραπείας:

  O Καθαρισμός του δέρματος διαρκεί συνήθως 1,5 ώρα.

  Σε ποιές περιπτώσεις ΔΕΝ κάνουμε καθαρισμό:

  • Καθαρισμό δεν κάνουμε σε ακνεικά δερματα που βρίσκονται σε έξαρση (Ενεργό ακμή).
  • Σε περιοχες με τραυματισμούς
  • Σε εγκαύματα
  • Όταν έχουμε επιχείλιο έρπη

  Τι να περιμένω μετα τον καθαρισμό :

  Αμέσως μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο είναι αρκετά ερεθισμένο, ερυθρό, και ευαίσθητο για 1 – 2 ημέρες .Η εικόνα επανέρχεται σχετικά γρήγορα .Το δέρμα γίνεται καθαρό , λείο , λαμπερό καθώς και αυξάνει την απορροφητικότητα των ενυδατικών κρεμών απο το δέρμα και εφαρμόζεται καλύτερα το μακιγιάζ.

  Τι δεν πρέπει να κάνω μετα τον καθαρισμό :

  Μετά τον καθαρισμό καλό είναι να έχουμε καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτα προσώπου, να ενυδατώνουμε καλά το προσωπό μας και να μην εκτειθόμαστε στον ήλιο .Δεν πρέπει να κάνουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, μακιγιάζ και όταν κάνουμε τις επόμενες ημέρες να χρησιμοποιούμε μόνο καθαρά πινέλα.

  Με ποιές άλλες μεθόδους μπορώ να συνδιάσω τον καθαρισμό:

  Η θεραπεία του καθαρισμού μπορεί να συνδυαστεί με μικρο-κρυστάλλους SMART PEEL με χημικό peeling με LASER LED φωτοθεραπεία και με μεσοθεραπευτικά μηχανήματα όπως το MIRAPEEL και το DERMAPEN.

  Η Γιατρός προτείνει:

  Xρησιμοποιήστε τον ειδικό ενυδατικό ορό SERUM P, εμπλουτισμένο με Ω-3, λιπαρά οξέα γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους σε συγκέντρωση 10%, υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους, βιταμίνη Ε και βιομιμητικά πεπτίδια. Ολα τα παραπάνω συνθέτουν έναν ενισχυμένο δερμοκαλλυντικό ορό που η δράση του διαφοροποιείται ανάλογα με τα συστατικά τα οποία προστίθενται. Καθώς και τα προιόντα της ολοκληρωμένης σειράς της UNIVERSKIN ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.