Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

  Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

  Η κυτταρίτιδα είναι η αντιαισθητική ανάγλυφη εμφάνιση του δέρματος που εμφανίζεται  ως επί το πλείστον στους γλουτούς, τους μηρούς και τα γόνατα.

  Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες και ανεξαιρέτως βάρους σώματος, ακόμα και σε πολύ αδύνατες κοπέλες.

  Κακές διατροφικές συνήθειες, περιορισμένη πρόσληψη νερού αλλά και οι κληρονομικοί- ορμονικοί παράγοντες, θεωρούνται υπεύθυνοι για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

  Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην αύξηση του μεγέθους των λιποκυττάρων. Τα διογκωμένα λιποκύτταρα συνωστίζονται στον υποδόριο ιστό ανάμεσα στις κάθετες ίνες των διαφραγμάτων, που συγκρατούν το δέρμα στους μύες και σχηματίζονται έτσι γουβίτσες ή βουναλάκια (φλοιός πορτοκαλιού).

  Η κακή αιμάτωση της περιοχής ενοχοποιείται για την συσσώρευση του λίπους αλλά και για τα οιδήματα που εμφανίζονται.

  Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση λιπολυτικών παραγόντων και ουσιών που βοηθούν τοπικά την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

  Η έγχυση γίνεται με ειδικές λεπτές βελόνες, 1 φορά την εβδομάδα, στις περιοχές που παρουσιάζουν το πρόβλημα. Ακολουθούν 6-8 συνεδρίες ανά βδομάδα ή 2 ανά 15νθήμερο. Για την συντήρηση του αποτελέσματος, 1 συνεδρία το μήνα  για 3 μήνες και μετά 2 συνεδρίες ανά εξάμηνο.

  Η μεσοθεραπεία βοηθά σημαντικά στην μείωση της κυτταρίτιδας αλλά σπάνια έχουμε την πλήρη εξαφάνισή της. Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας  με την άφθονη λήψη νερού και σωστή διατροφή είναι απαραίτητος για ένα καλό αποτέλεσμα.

  Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα έχει καλύτερα αποτελέσματα  σε συνδυασμό με το VELASHAPE. Οι εφαρμογές γίνονται εναλλάξ για ένα οριστικό αποτέλεσμα.

  Ρωτήστε την γιατρό σας για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση