Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι 

  Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι 

  Μια μικρή καμπουρίτσα, μια πεσμένη άκρη της μύτης ή μια ελαφριά παρεκτόπιση της ράχης της μύτης μπορεί να σας ενοχλούν αλλά να μην αποτελούν κίνητρο για να φτάσετε στο χειρουργείο. Η τρισδιάστατη αντιμετώπιση με υαλουργικό των ανατομικών προβλημάτων της μύτης που λέγεται αναίμακτη ρινοπλαστική, ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι ή ενέσιμη ρινοπλαστική είναι μια πολύ αποτελεσματική κι εύκολη λύση.

  Τι είναι η Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι:

  Η ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι, είναι μια διαδικασία απλή, ανώδυνη που γίνεται με έγχυση υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένα σημεία που επιλέγει η γιατρός, προκειμένου να «κρυφτούν» οι ατέλειες της μύτης.

   

  Πώς γίνεται η Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι:

  Με προϋπόθεση την σωστή γνώση της ανατομίας της μύτης και κυρίως της υποκείμενης αιμάτωσης, η πλαστικός χειρουργός Nέλλη Τζιβαρίδου, σαν καλλιτέχνις γλυπτικής θα προσθέσει υαλουρονικό για να κάνει βελτιώσεις στο μήκος, να ισιώσει, να αυξήσει την προβολή της μύτης στην άκρη και να ισορροπήσουν οι αναλογίες του προσώπου. Με ανάλογο τρόπο μπορεί να διορθωθούν μικρές ατέλειες μετά από μια χειρουργική επέμβαση.

   

  Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα:

  Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και θα το δείτε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία στο ιατρείο.

   

  Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα:

  Το αποτέλεσμα διαρκεί 6-8 μήνες και μπορεί να επαναληφθεί. Υπάρχουν και μόνιμα υλικά που χρησιμοποιούνται από την γιατρό Νέλλη Τζιβαρίδου, όπως ο υδροξυαπατίτης για μεγάλης διαρκείας αποτελέσματα στην ρυνοπλαστική χωρίς νυστέρι.

   

  Ποιους αφορά:

  Γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν το σχήμα της μύτης, στη ράχη, στο ύψος της κορυφής, όσους έχουν μια μικρή καμπουρίτσα κι ασυμμετρίες στα πλάγια της μύτης.

   

  Πότε δεν συνιστάται:

  Τα σοβαρά ανατομικά και λειτουργικά προβλήματα της μύτης χρειάζονται χειρουργική επέμβαση με γενική αναισθησία. Επίσης αν αποφασίσετε τελικά την χειρουργική επέμβαση της ρινοπλαστικής θα πρέπει να έχει απορροφηθεί το υαλουρονικό ή να προηγηθεί η διάλυση του με το κατάλληλο ένζυμο την υαλουρονιδάση για την αποφυγή επιπλοκών.

   

  Η Dr. Νέλλη Τζιβαρίδου μιλά για την αναίμακτη ρινοπλαστική: