Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing 3D Skin Plasma Repair

  3D Skin Plasma Repair

  3D Skin Plasma Repair – ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑ

  Μια νέα καταπληκτική μέθοδος αναζωογόνησης με πλάσμα που δε μοιάζει με ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα, εφαρμόζει η πλαστικός Νέλλη Τζιβαρίδου για γυναίκες και άνδρες που έχουν αφυδατωμένη επιδερμίδα, φωτογηρασμένη, ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες και δυσχρωμίες στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ ή τα χέρια. Η τρισδιάστατη ανάπλαση προσώπου με πλάσμα, 3D Skin Plasma Repair περιορίζει επίσης την τριχόπτωση σε άντρες και γυναίκες ενώ βοηθά και στην μείωση των ραγάδων του σώματος.

  Τι είναι το 3D Skin Plasma Repair;

  Είναι η πιο σύγχρονη τεχνική που συνδυάζει την αυτόλογη θεραπεία με πλάσμα δηλαδή, πλούσιο σε αιμοπετάλια που δεν δρα όμως μόνο στο μεσόδερμα αλλά φθάνει βαθιά και στα 3 επίπεδα του προσώπου. Η θεραπεία με πλάσμα είναι μια πρόσφατη εξέλιξη της αναγεννητικής ιατρικής με εξαιρετικές εφαρμογές τόσο στο δέρμα όσο και σε άλλους ιστούς όπως οι χόνδροι των αρθρώσεων, οι τένοντες, τα οστά και τα δόντια. Η θεραπεία στηρίζεται στις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος.

  Τα αιμοπετάλια είναι τα κύτταρα που συναθροίζονται μετά από τον τραυματισμό των ιστών για να δημιουργήσουν αρχικά τον θρόμβο του αίματος και στην συνέχεια να απελευθερώσουν αυξητικούς παράγοντες για τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, την επούλωση και την αναγέννηση των ιστών.

  Που υπερτερεί η θεραπεία 3D Skin Plasma Repair σε σχέση με τις άλλες μεσοθεραπείες, είτε την απλή είτε με πλάσμα (αυτόλογη);

  • Απλή μεσοθεραπεία: Η απλή μεσοθεραπεία αφορά στην ενέσιμη εφαρμογή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία) και ενυδατικού υαλουρονικού που δρουν κατευθείαν στο χόριο της επιδερμίδας για την καλή λειτουργία των κυττάρων.

  • Η αυτόλογη μεσοθεραπεία: H θεραπεία με πλάσμα (αυτόλογη δηλαδή) γίνεται μόνο επιδερμικά με λεπτή βελόνα στο χόριο ή σε συνδυασμό με Dermapen ή Fraxional laser.

  • Το 3D Skin Plasma Repair: Η τελευταία αυτή τεχνική που εφαρμόζεται από τη Νέλλη Τζιβαρίδου, τοποθετείται σε 3 διαφορετικά επίπεδα του προσώπου, αυξάνει την αιμάτωση των ιστών, ενεργοποιεί τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την αύξηση της παραγωγής των αναγκαίων συστατικών της επιδερμίδας, του χορίου, των μυών και των οστών λόγω της επουλωτικής του ικανότητας. Εφαρμόζεται στις περιοχές που χρειάζονται ανάπλαση και αναζωογόνηση.

  Πώς γίνεται η θεραπεία 3D Skin Plasma Repair;

  Η εφαρμογή της θεραπείας ξεκινά με την τοποθέτηση αναισθητικής αλοιφής στο δέρμα του ασθενούς και την αιμοληψία από την φλέβα, ώστε να πάρουμε απλώς και μόνο την ποσότητας του αίματος που θα χρησιμοποιήσουμε.

  Αμέσως μετά, το πλάσμα και τα αιμοπετάλια απομονώνονται μετά την φυγοκέντριση και με ειδική λεπτή βελόνα ακολουθεί η εφαρμογή στο δέρμα.

  Η γιατρός Νέλλη Τζιβαρίδου, θα εκτιμήσει την κατάσταση της επιδερμίδας αλλά και του υποδόριου λίπους και θα τοποθετήσει το πολύτιμο χρυσό υγρό πλάσματος, σε διαφορετικά επίπεδα των ιστών του προσώπου.

  Τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν στους αντίστοιχους ιστούς τους αυξητικούς παράγοντες και προάγουν την νεο αγγειογέννεση, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες να πολλαπλασιαστούν, να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύουν την λειτουργία των βλαστοκυττάρων και των κερατινοκυττάρων και αναστρέφουν την κυτταρική κόπωση -γήρανση.Η τρισδιάστατη τοποθέτηση του αναγεννητικού αυτού υλικού θα αναζωογονήσει βαθιά από το περιόστεο των ζυγωματικών και της γνάθου, τους λεπτούς μύες του προσώπου και το υποδόριο λίπος μέχρι το χόριο και την επιδερμίδα.

  Πώς είναι το δέρμα μετά τη θεραπεία;

  Μετά την θεραπεία υπάρχει έντονη ερυθρότητα στο δέρμα και ένα αίσθημα ελαφρού καψίματος που υποχωρεί μετά από 1-2 ώρες.

  Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας 3D Skin Plasma Repair;

  Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρχίζουν να φαίνονται μετά τις 2 εβδομάδες και η θεραπεία συνήθως επαναλαμβάνεται μετά από 3-4 εβδομάδες.

   

  Κάθε πότε γίνεται η θεραπεία;

  Συνήθως πραγματοποιούμε 3-4 θεραπείες με μεσοδιαστήματα ενός μήνα και μετά γίνεται επανάληψη στο εξάμηνο ή στον χρόνο. Οι επαναλήψεις της θεραπείας έχουν σαν αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί η νέα κυτταρική λειτουργία σε υψηλά επίπεδα για να επιτευχτεί η αντιγηραντική και αναζωογονητική, κάτι που θέλουμε επί μακρόν.

  Η γιατρός Νέλλη Τζιβαρίδου, εκτιμά την κατάσταση της επιδερμίδας για να αποφασίσει τις επαναλήψεις και η θεραπεία συνδυάζεται εναλλάξ με μεσοθεραπεία με υαλουρονικό, βιταμίνες και αμινοξέα.

  Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

  Σε άντρες και γυναίκες με:

  • Φωτογήρανση σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ

  • Αφυδατωμένη επιδερμίδα

  • Σημάδια και ουλές ακμής

  • Ρυτίδες

  • Ραγάδες

  • Τριχόπτωση

  • Ασθενείς μετά από κορτιζονοθεραπείες, χημειοθεραπείες, σακχαρώδη διαβήτη

  Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται;

  Αντενδείκνυται σε ασθενείς με παθήσεις του αίματος, ηπατοπάθειες, νεφροπαθείς και στην εγκυμοσύνη.

  Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα;

  Η θεραπεία 3D Skin Plasma Repair συνδυάζεται με μυοχαλαρωτικές ενέσεις αλλαντικής τοξίνης, με υαλουρονικό, με νήματα, χημικό πήλινγκ και θεραπείες ανάπλασης.