Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373

  Fractional Laser

  Fractional Laser

  Δέρμα λείο χωρίς σημάδια, διεσταλμένους πόρους, καφέ κηλίδες και ρυτίδες με το fractional laser στο ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής της Νέλλης Τζιβαρίδου.

  Τι είναι το fractional laser;

  To  Fractional Laser είναι ένα εξειδικευμένο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση προσώπου και αναδόμηση του κολλαγόνου του δέρματος, μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου. Εκτός από την ικανότητά του να διεγείρει τους ινοβλάστες του δέρματος, απομακρύνει και τα επιφανειακά ταλαιπωρημένα κύτταρα.

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Fractional Laser;

  Το Fractional Laser  πλεονεκτεί έναντι προηγούμενων τεχνικών εφαρμογής laser, καθώς μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας του δέρματος χαρίζοντας ένα σφριγηλό και νεανικό αποτέλεσμα.

  Το Fractional Laser  έχει την ικανότητα να δρα κλασματικά τόσο στην επιφάνεια της επιδερμίδας, όσο και να εστιάζεται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

  Η επιφανειακή δράση του προκαλεί άμεση ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας σε σύντομο χρονικό διάστημα με μείωση των επιφανειακών ρυτίδων, κηλίδων και πόρων.

  Η επίδραση του στα βαθύτερα στρώματα, προκαλεί διέγερση στην παραγωγή ινοβλαστών, νέων υγιών κυττάρων, αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και επιτυγχάνει την σύσφιξη και την πάχυνση της επιδερμίδας.

  Σε ποιούς απευθύνεται το Fractional Laser; 

  Το Fractional Laser έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην πρώιμη γήρανση, σε ταλαιπωρημένες από τον ήλιο ή την ακμή επιδερμίδες, μπορεί όμως να εφαρμοστεί και ως θεραπεία πρόληψης σε νεότερα άτομα.

  • Xαρίζει λάμψη
  • Εξαφανίζει ουλές
  • Βελτιώνει δυσχρωμίες
  • Βελτιώνει ψιλές ρυτίδες.

  Συχνή είναι επίσης η χρήση του στην αντιμετώπιση άλλων δερματικών παθήσεων όπως, οι μυρμηγκιές, οι φακίδες, καθώς και τα αγγειώματα ή οι γεροντικές κηλίδες.

  Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου CO2 Fractional Laser  χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις μετεγχειρητικών ουλών και σημαδιών προσφέροντας διόρθωση και εξάλειψη αυτών.

  Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία Fractional Laser;

  Η θεραπεία με Fractional Laser είναι απλή και σχετικά ανώδυνη, με σύντομη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

  Ακριβώς μετά την θεραπεία εφαρμόζουμε για 5 λεπτά κρύα επιθέματα στην επιφάνεια του δέρματος που διενεργήθηκε το laser  και ενυδατική μάσκα. Το δέρμα είναι ελαφρώς κόκκινο και ερεθισμένο και σταδιακά επανέρχεται.

  Εφαρμόζουμε ειδική αντιβιοτική αλοιφή και αναπλαστική κρέμα και η πλαστικός Νέλλη Τζιβαρίδου συνιστά καθημερινή χρήση αντηλιακού.

  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά αλλά το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται για 6-8 μήνες.

  Η γιατρός συνιστά επανάληψη της θεραπείας μετά από ένα μήνα και συνδυασμό με μεσοθεραπεία ενυδάτωσης και αυτόλογη μεσοθεραπεία.