Πλαστικός Χειρουργόςπλαστικός χειρούργος map marker Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς πλαστικός χειρούργος phone icon 210 4178373
  You are currently viewing PROFHILO

  PROFHILO

  Αν απογοητεύεστε από την χαλαρή εικόνα του λαιμού σας η θεραπεία με PROFHILO® είναι μοναδική στην επαναφορά της σφριγηλότητα και της ελαστικότητας του δέρματος.

  Το PROFHILO® ψηφίστηκε θεραπεία της χρονιάς 2019 για την αντιγηραντική του δράση στο δέρμα και το φυσικό αποτέλεσμα φρεσκάδας και λάμψης της επιδερμίδας.

   

  Τι είναι το PROFHILO®:

  Τo πρωτότυπο υλικό PROFHILO® αναπτύχθηκε με την πατενταρισμένη τεχνολογία NAHYCO® της ιταλικής εταιρείας IBSA και είναι συνδυασμός υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέως συνδεδεμένο σε ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης χωρίς διασυνδεδεμένους χημικούς παράγοντες.

  Η διαρκής έρευνα στον τομέα των υαλουρονικών εμφυτευμάτων έφερε στο φως την ιδιαιτερότητα του PROFHILO® που παρεμποδίζει την γήρανση της επιδερμίδας, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και συσφίγγει το δέρμα.

  Η υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού ( 64mg/2ml) εξαιρετικής καθαρότητας αφομοιώνεται από τα κύτταρα και συμβάλλει στην βελτίωση της κυτταρικής λειτουργίας προσφέροντας μεγάλης διάρκειας ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας.

  Οι κλινικές μελέτες απέδειξαν την παραγωγή τεσσάρων διαφορετικών τύπων κολλαγόνου με την σταδιακή απελευθέρωση του υαλουρονικού στο δέρμα.

   

  Γιατί να επιλέξω το PROFHILO;

  Αν έχετε χαλάρωση, ψιλές ρυτίδες, ατροφία του δέρματος και αναζητάτε σφριγηλότητα, λάμψη, λείανση των ρυτίδων κι ολική επαναφορά της σφριγηλότητας τότε η θεραπεία Profhilo είναι ιδανική για εσάς.

  Η επιδερμίδα σας θα βελτιωθεί εντυπωσιακά, χαρίζοντάς σας φρεσκάδα και νεανικότητα. Ιδανικό για το λαιμό και τη ράχη των χεριών, σημεία όπου φαίνεται η ηλικία μιας γυναίκας.

   

  Πως γίνεται η θεραπεία με PROFHILO® :

  H θεραπεία με PROFHILO® γίνεται στο ιατρείο.

  Η τεχνική που εφαρμόζεται είναι η μοναδική πατενταρισμένη τεχνική για το υλικό αυτό και λέγεται BAP Bio Aesthetic Points.

  10 σημεία έγχυσης για το πρόσωπο και 10 σημεία για τον λαιμό αρκούν για να διαχυθεί το υλικό σε όλο τον ιστό και να έχει το ευεργετικό του αποτέλεσμα.

   

  Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία με PROFHILO®

   • λαιμός
   • πρόσωπο
   • ντεκολτέ
   • χέρια
   • μπράτσα

   

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με PROFHILO®

   • Μη επεμβατικός χαρακτήρας.
   • Ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης
   • Ανώδυνη διαδικασία
   • Μικρός χρόνος αποθεραπείας
   • Μικρός αριθμός συνεδριών
   • Εντυπωσιακά αποτελέσματα

   

  Αποθεραπεία :

  Η αποθεραπεία είναι άμεση. Οι πομφοί του υλικού εξαπλώνονται και εξαφανίζονται μετά από λίγη ώρα .

  Όπως σε όλες τις ενέσιμες θεραπείες το ενδεχόμενο μελανιάς είναι πιθανό, αν και πάρα πολύ σπάνιο.

   

  Πόσες θεραπείες με PROFHILO® χρειάζονται :

  Χρειάζονται μόνο 3 θεραπείες ανά 15 ημέρες .

  Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά μετά τον μήνα και το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα.

   

  Συμβουλή προς υποψήφιους για θεραπεία με PROFHILO®

  Αν φοβάστε τις εφαρμογές της βοτουλινικής τοξίνης και τις παραμορφώσεις του υαλουρονικου το PROFHILO® θα καλύψει τις ανάγκες του δέρματος σας για εις βάθος ενυδάτωση και ολική επαναφορά της σφριγηλότητας του.